Diensten

Portretfotografie

 

Een professionele foto van u of uw medewerkers zegt meer dan dat u misschien denkt op dit moment. Een goede foto van uzelf laat een stukje van uw persoonlijkheid zien, het schept vertrouwen en verlaagt de drempel om bijvoorbeeld contact op te nemen. Er kan een tijdelijke studio bij u op locatie opgebouwd worden, maar u bent ook van harte welkom bij mij in de studio. Natuurlijk licht is ook altijd prettig om mee te werken. Wilt u een foto die er echt uitspringt? Eentje die uniek en creatief is? Die helemaal past bij uw beroep en doel? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee.


Fotografie voor bedrijven

Er zijn veel bedrijven die min of meer dezelfde diensten leveren. Hoe kunt u uw bedrijf er dan uitlaten springen? Door middel van fotografie! Geef de bezoeker van uw website een kijkje binnen uw bedrijf. Zo schept u vertrouwen en wekt u de interesse op. Denk aan sfeerbeelden, portret foto's, content voor uw online kanalen. Door regelmatig iets van uzelf te laten zien blijft u top of mind. De foto's kunnen ook goed gebruikt worden voor presentaties, om uw huisstijl te versterken en voor de algemene communicatie naar binnen en buiten. 


Videografie

Video's zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Als u gezien en gehoord wilt worden dan is dit dé manier. Of u nou een verhaal wilt delen met uw doelgroep, een nieuw project wilt laten zien, of misschien is het wel tijd voor een bedrijfsvideo. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met met mij op. Dan kunnen wij samen uw wensen en ideeën bespreken.