Diensten

Portretfotografie

De tijd vliegt, alles verandert, herinneringen vervagen, maar foto's die blijven. Naarmate de tijd vordert neemt de waarde van een foto toe. Heb jij nog geen familie foto's, of foto's van jezelf? Zorg dan dat het straks niet te laat is.

Voor vragen of prijzen, neem contact met mij op en ik laat het u weten.


Fotografie voor bedrijven

Goede foto's kunnen het verschil maken! Heeft uw onderneming nieuw beeldmateriaal nodig van bijvoorbeeld de producten, werkzaamheden of werknemers? Of heeft u misschien content nodig voor de social media kanalen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met u mee.


Trouwfotografie

Hoera! Wat mooi dat jullie gaan trouwen. Zo een dag als deze gaat in een roes voorbij. Er is niks prettiger om samen met je geliefde de dag nog eens rustig te herleven door een prachtige foto reportage. Ik kom graag eens vrijblijvend langs om elkaar te leren kennen. Samen kunnen wij al jullie wensen bespreken, nadenken over locaties en meer
Willen jullie meer weten? Neem dan gerust contact op met mij.


Prijsindicatie

• Portret fotoshoot
• Familie fotoshoot
• Zakelijke fotoshoot
• Bruidsfotografie
• Fotoreportage Evenement
• 1 extra uur

20 foto's, 1 uur, max 2 personen

20 foto's, 1 uur, de hele familie

Uw bedrijf in beeld

200 foto's, 6 uur, vanaf prijs

Visuele verslaglegging 1 uur

 

€150
€190
€300
€750
€250
€70


Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten kunnen van toepassing zijn. Bedrijven en reportages hebben verschillende wensen en eisen, daarom is dit een indicatie en zal er altijd een offerte op maat gemaakt worden.