Motor Fotografie

Waarom zou je alleen buiten genieten van je motor als het ook binnen kan met de mooiste foto's of met een vette video? Als motorrijden je passie is, als jij zo hard hebt gewerkt voor jouw motor, dan verdien je het ook om tijdloos, creatief en perfect gefotografeerd te worden. Bij mij kan dat! Waar wacht je nog op. Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.

Motor Video


De 3 Mogelijkheden

Motor Fotoshoot

Een fotoshoot van jou met jouw motor! De shoot duurt ongeveer 1 - 1,5 uur. Je krijgt 15 geretoucheerde foto's. Extra foto's bijkopen is mogelijk. Wisselen van outfit is geen probleem. Het kan bij jou in de buurt of we kiezen samen een vette locatie.

 

 

Prijs:              € 150,-
Extra foto's: € 7,- per stuk

Motor Videoshoot

Met een video trek je echt de aandacht en zul je mensen versteld doen staan waaronder jezelf! Samen bepalen wij hoe de video er globaal uit moet zien. Het filmen duurt ongeveer 2 à 3 uur. Daarna begint het nabewerken en monteren. Je krijgt een video van 1 à 2 minuten.

 

Prijs: €300,-

Fotoshoot + Video

De ideale combinatie van tijdloos stilstaand beeld en bewegend beeld. Een foto- en videoshoot tegelijkertijd. Hiermee doe jij je motor en jezelf recht! Je krijgt 20 foto's  en  een video van 1 à 2 minuten. Het filmen en fotograferen zal 3 à 4 uur duren. 

 

 

Prijs:              € 400,-

Extra foto's: € 7,- per stuk


Prijzen zijn inclusief 21% btw. Geen reiskosten binnen een straal van 20km vanuit Arnhem. Daarbuiten wordt er €0,19 per km gerekend. Wil je graag met z'n tweeën op de foto? Dat kan voor een extra €60. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Bent u een bedrijf en wilt u de foto's en video's commercieel toepassen? Neem dan contact met mij op, andere prijzen zijn van toepassing.

Contact

Als jij een fotoshoot of een video van jezelf wilt met je motor, stuur mij dan een berichtje! Zit je nog met vragen of onzekerheden, neem dan gerust contact met mij op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.